16. juli 2018
Jaaaaaaa gewonnen!!!!! Heel erg trots om 1e te worden bij de SilverChallenge. Dit artikel verscheen in de Edelmetaal. 🤗🤗🤗🤗
16. februari 2018
Ik kon het niet laten: ik dit jaar doe ik mee aan de wedstrijd op de Zilverdag; de Silverchallenge. Met trots presenteer ik: Mother Nature’s Son Anne Middelkoop Herens Zilveren object Check hier de video: https://vimeo.com/266942659
13. juni 2017
Op de Nationale Zilverdag won deze sieradenset de tweede prijs in de Silverchallenge
20. februari 2017
Met een verhuizing achter de rug was het ook tijd voor een nieuwe werkkamer. Het afscheid van het vogeltjes behang viel zwaar, maar daar kwam een prachtig lichte werkkamer voor in de plaats waar ik lekker de ruimte heb om weer mooie dingen te maken. Samen met hulpje Ole ben ik voor de eerst na mijn verlof weer achter de werkbank gekropen en het beviel me enorm.
07. mei 2016
Weer een erg leuke opdracht afgesloten: een familie collier. Een cadeautje voor een dochter. De vingerafdrukken van haar moeder en vader staan in de bedels gegraveerd. Dit was voor het eerst dat ik dit deed, dus een leuke uitdaging. Het was ook erg grappig om vingerafdrukken af te gaan nemen. Zie hier het resultaat:
17. januari 2016
17. januari 2016
Een blog? Waarover dan? Nou, op instagram kun je al lange tijd volgen waar ik mee bezig ben, maar nu met deze nieuwe website werd het toch ook tijd om een blog bij te gaan houden. Hier kun je projecten gaan vinden met het verhaal er achter, een soort how-its-made laat maar zeggen :-)